Thursday 3 March 2022

Discriminarea Directa / Indirecta - Instigarea la Discriminare si Hartuire in Insulele Canare - Lanzarote

Discriminarea Directa / Indirecta - Instigarea la Discriminare si Hartuire in Insulele Canare - Lanzarote

(Text Editare, Digitalizare - Loredana Maricescu)

Traducere Disponibila in Spaniola | Engleza

Lista Documentelos :

 

"Coincidente" !?:

  • 1. Lipsa Facturii Orange din Septembrie 2020 . August 2020 - Pentru a accesa anumite servicii sau departamente ale Primariei (Cabildo), chiar si in cazul in care te prezinti fizic , o poti face utilizand un serviciu telefonic . Incercand sa ne conversam cu un anumit departament, sunam la numarul afisat de vreo 14 ori , fara reusita, in ciuda faptului ca eram prezenti la usa Primariei . Satui de a pierde timpul, cerem condica de reclamatii . Descoperim ulterior , in aprilie 2021, ca factura de la Orange, care ar fi putut fi folosita ca dovada a celor mentionate , nu mai apare pe site-ul de la Orange, iar clientul/titularul liniei nu are optiune sa o stearga . Anexata lista / recordul facturilor orange si captura imagini whatsapp (imag1 , imag2, imag3)

Alte exemple de Practici ale Primariei din Lanzarote si Legislatie in Canaria

    Modalitati de Aplicare a tacerii respingatoare - "Silencio Desestimatorio"

  • O „tacere respingatoare” („silencio desestimatorio”) aplicata unei plangeri contra unei firme din Canaria . Ca practica generala plangererile / denuntiile Emigrantilor contra firmelor Canare nu primesc nici un raspuns si nici o forma de sprijin juridic/administrativ (denuntie conta „Orvecame -Cabrera y Medina”) . Anexata Denuntie (Pag1, Pag2, Pag3)
  • Denuntia contra D-nei Avocat adresata Primariei care , cu onorariu platit, in ajunul Infatisarii la Tribunal in procesul mentionat mai sus se retrage si refuza restituirea onorariului . Anexata Denuntie

 

 

Nota :

Practica Amenzilor - Surpriza in baza unei legislatii inselatoare, permisive . Ex: Amenzi de Trafic, Amenzi asupra Purtarii Mastilor (Covid-19). Permis prin lege sa fii identificat de D-nii Agenti, sa ti se creeze un raport in 10-15 zile (nu pe loc, bazat pe aduceri aminte ?!) si sa fii amendat conform unei informari/observatii verbale care in viitor poate deveni sanctiune .

No comments:

Post a Comment